Визначено туристичні перспективи острова Козацький

На території кемпінгу «Козак» (с. Отрадокамянка Бериславського району) 19 вересня відбулася робоча зустріч керівництва, Кемпiнгу «Козак» та компаній-партнерів — Національного природного парку «Нижньодніпровський», туроператора «Фініст Тур» з приводу створення нових можливостей для організованого і самодіяльного туризму та відпочинку на території дніпровських плавнів острова Козацький, в зоні регульованої рекреації парку. Про це повідомляє НПП «Нижньодніпровський».

Зокрема, досягнуто домовленості про спільні дії по розробці нових водних туристичних маршрутів до цікавих атракцій, облаштування місць для наметових стоянок, любительської риболовлі. Фахівцями парку планується розробка та видання сезонного календаря для відвідувачів із зазначенням періодів, коли є можливість спостерігати найяскравіших представників флори та фауни національного природного парку.

Підтримано ідею спорудження плавучої платформи в Сабецькому лимані для спостереження за пернатими мешканцями, унікальною «Долиною водяних «царських лілій» під час цвітіння, фотополювання.

Вирішено розробити екскурсійно-туристичні тури – 2-3денні вихідного дня та тижневі, які запропонувати провідним туристичним компаніям України та зарубіжжя.

За підсумками зустрічі узгоджено план спільних заходів для виконання запланованого та співфінансування витрат на їх реалізацію.

У НПП «Нижньодніпровський» впевнені, що в наступному туристичному сезоні гості та мешканці Херсонщини матимуть можливість отримати найяскравіші враження від незайманої природи Нижнього Дніпра, цікавих атракцій Таврійського краю.

Джерело: tavriya.ks.ua/index.php?newsid=12354

РОЗТАШУВАННЯ

Ми знаходимося за адресою: Херсонська обл. с. Одрадокам'янка, вул. Туристична, 1, (між селами Отрадокамянка і Миколаївка) на березі річки Дніпро

ЗАМОВИТИ ЗВОРОТНІЙ ДЗВІНОК